Mi-360°-Home-Security-Camera-2K-Pro-2

تفاوت بین سیستم عامل Android و Ios

همان طور که می دانید ios مخصوص محصولات شرکت اپل است ولی Android مورد استفاده ی ده ها شرکت می باشد.

البته لازم به ذکر است که اندروید و هم   iOS  از یک خانواده هستند چرا که دارای پایه Mac OS X است که خود مکینتاش اصالتا” نوعی BSDمحسوب می‌شود و در خانواده سیستم عامل یونیکس قرار می‌گیرد و اندروید هم که از خانواده لینوکس مشتق شده است دارای شباهت ‌هایی بسیار با خانواده یونیکس‌ ها می باشد.

بررسی تفاوت های دو سیستم عامل

اپل برنامه ios  را به گونه ای طراحی کرده است تا شما گوشی خود را با عملکردی که خودش تعیین کرده است مورد استفاده قرار دهید. ولی در اندروید، شما گوشی خود را همان گونه که می خواهید می توانید مورد استفاده قرار دهید.

و در واقع اندروید عملکردی کاملاً انعطاف پذیر دارد. زیرا سیستم عامل اندروید اصطلاحا   Opensource می باشد و Source برنامه ها در اختیار شما قرار دارد و به راحتی می توانید آن را به دلخواه خود تغییر دهید.

اما در Apple سورس برنامه ها در اختیار شرکت Apple محفوظ است و در اختیار کاربران قرار نمی گیرد و این شرکت با تغییر در سورس برنامه ها، قابلیت های تازه ای را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

و اما برای مقایسه ی دو سیستم عامل باید ابتدا هسته ی آن را مقایسه کرد. سپس پوسته ی سیستم عامل و سپس برنامه ها را با یکدیگر مقایسه کرد.

هسته iOS همان داروین سیستم عامل مکینتاش است که سبک شده است. هسته اندروید هم همان لینوکس کرنل معروف است که اختصاصی سازی شده است. اما مهم ترین اختلاف این دو سیستم عامل در همین جا خود را نشان می‌دهد.

از سویی دیگر سیستم عامل ابزار های موبایل مانند هر سیستم عاملی دیگر در اصل وظیفه مدیریت درخواست‌ های برنامه‌ ها و درخواست ‌های کاربر و هماهنگ سازی اختصاص منابع سخت افزاری را دارد.

ios بر خلاف اندروید برنامه‌ها را به صورت بومی Native اجرا می‌کند، اما اندروید برنامه‌ ها را در بستر نرم افزاری Framework به اجرا در می‌آورد.

البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که، اجرای برنامه‌ ها به صورت اجرا در بستر نرم افزاری میزان مصرف منابع سخت افزاری را بالا می‌برد. شاید به همین دلیل است که عمر باطری اندروید ها کمتر از iOS است و به همین دلیل در سخت افزاری ضعیف تر iOS سرعت عملکردی بالاتر نشان می‌دهد.

در مجموع در زمینه بهینه بودن سیستم عامل در مصرف انرژی و به کارگیری و مدیریت منابع سخت افزاری به نظر می‌رسد iOS برنده مقایسه است.

میانگین ارائه ی هر سیتم عامل در سال برای اپل سالی ۱ سیستم عامل است و برای اندروید در سال ۳ سیستم عامل است. بر همین مبنا می توان گفت که اندروید برای سلیقه های مختلف امکان انتخاب گذاشته است.

در حالی که Ios  کاربرانش را به هر آن چه که موجود است محدود کرده است. در زمینه ی اپلیکیشن های این دو OS رقابت بین آنها تن به تن است و اندروید ۱ میلیون اپلیکیشن دارد. در حالی که ios حدود 850000 تا دارد که البته در حال افزایش است.

نکته ی اصلی در این زمینه وجود اپلیکیشن های رایگان برای اندروید است و این در حالی است که بیشتر اپلیکیشن های اپل پولی بوده  و کمتر اپلیکیشن رایگان دارد.

سرعت پردازش در iOS نسبتا بالاتر است. البته آخرین نسخه ی اندروید به نام KitKat از سرعت هسته ی بسیار بالا و پیشرفته ای برخوردار می باشد.

امکان دیگری که اندروید در اختیار کاربران خود قرار داده NFC است که امکان تبادل داده را می دهد اما iOS این امکان را ندارد.

رزولوشن صفحه نمایش در iOS بالاتر از اندروید است. ولی در iOS امکان شخصی سازی و تغییر home screen وجود ندارد. اما اندروید این امکان را به کاربرانش داده است.

برای فلش کردن و آپدیت سیستم عامل در اندروید کافی است تا آن را unroot کنیم اما در iOS می بایست از طریق OS.SIRI این کار را انجام دهیم.

و در واقع SIRI یک مرورگر صداست که به کاربران این اجازه را می دهد تا برای جستجوی مطالب در گوشی و یا اینترنت از آن استفاده کنند. در سیستم عامل اندروید هم این امکان با نام S-Voice وجود دارد. اما SIRI قوی تر از S-Voice است.

دیدگاهتان را بنویسید

جستجو در سایت

دسته بندی ها

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!