نکات کاربردی در انتخاب شارژر های بی سیم

در واقع شارژر های بی سیم نسل جدیدی از شارژر های همراه بوده که اساس کار آن ها بر پایه القای مغناطیسی می باشد. به گونه ای که شارژر های بی سیم از امواج الکترومغناطیسی برای شارژ کردن تلفن همراه استفاده می کنند.

شکل این شارژر ها به صورت یک بشقاب یا دیسک تخت است و امواج الکترومغناطیسی از سطح پد شارژر به بیرون فرستاده می شوند و با قرارگرفتن گوشی تلفن همراه روی قسمت پد آن، این امواج توسط گوشی جذب می شوند و به صورت انرژی الکتریکی در آن ذخیره می گردند.

و با توجه به عدم استفاده از سیم در ساختار این نوع شارژر ها و همراه بودن آن ها بدون هیچ محدودیتی، منجر گردیده تا افراد زیادی تمایل به خرید و استفاده از آن را داشته باشند. از این رو در این بخش برخی از نکات مهم برای انتخاب برای شارژر های بی سیم را بررسی خواهیم کرد.

استاندارد های مختلف شارژر های بی سیم

در حقیقت استاندارد شارژر های بی سیم در واقع تکنولوژی به کار رفته در آن است و شما باید شارژر بی سیمی را خریداری کنید که تلفن همراه شما از استاندارد آن پشتیبانی نماید.

استاندارد QI:

استاندارد QI  از محبوب ترین استاندارد شارژر های بی سیم می باشد . این استاندارد از طرف بیشتر شرکت ها و تلفن های همراه پشتیبانی می شود . جدید ترین تلفن های همراه شرکت های اپل ، سامسونگ و ال جی از این استاندارد استفاده می کنند.

استاندارد AirFuel:

استاندارد AirFuel از دیگر استاندارد های شارژر های بی سیم است. این استاندارد با استاندارد QI سازگار نیست و یک تلفن همراه که صرفا از استاندارد QI پشتیبانی می کند را نمی توان با شارژر دارای استاندارد AirFuel  شارژ کرد. گوشی مشهور گلکسی اس 8، علاوه بر پشتیبانی از استاندارد QI، از استاندارد AirFuel نیز پشتیبانی خواهد کرد.

استاندارد Powermat: 

این استاندارد اگر چه به اندازه استاندارد QI پرطرفدار و محبوب نیست، اما یک مزیت قابل توجه نسبت به آن دارد و آن مزیت هم این است که چند دستگاه را می تواند به طور هم زمان شارژ نماید.

استاندارد WattUp :

این استاندارد شارژر های بی سیم ، محدودیت فاصله دستگاه تا شارژر را تا حدودی برداشته است . به این صورت که شارژر های دارای استاندارد WattUp می توانند تا فاصله حداکثر 4.5 متری، گوشی شما را شارژ نمایند.

شدت جریان

در واقع توجه به جریان مورد نیاز گوشی و انتخاب شارژر بی سیم بر اساس آن به شما این امکان را می دهند تا علاوه بر حفظ سلامت باتری، زمان شارژ شدن آن را به حداقل برسانید. از این رو در زمان خرید شارژر های وایرلس شدت جریان خروجی از شارژر توجه داشته و آن را با نوع باتری گوشی خود هماهنگ نمایید.

دیگر قابلیت های شارژر بی سیم

البته لازم به ذکر است که برخی از شارژر های بی سیم به همراه قابلیت های ویژه ای عرضه می شوند. به گونه ای که برخی از شارژر های بی سیم دارای پاوربانک داخلی بوده و از این رو می توانند مقداری شارژ را درون خود ذخیره کرده و در موقع لزوم به شما تحویل دهند.

در ضمن برخی دیگر از شارژر های بی سیم می توانند به وسیله بلوتوث به موبایل یا تبلت شما متصل شوند و به عنوان یک اسپیکر بلوتوث، برای شما موزیک و … پخش نمایند.

هم چنین برخی از شارژر های بی سیم دارای چند درگاه USB برای شارژ با سیم هستند. بیشتر شارژر های بی سیم دارای چراغ هایی برای نمایش وضعیت شارژ شدن و …. هستند.

علاوه بر موارد گفته شده برخی از شارژر های بی سیم دارای شیب خاص و یا پدی هستند که گوشی شما به راحتی درون آن ها قرار گرفته و امکان افتادن و یا لغزیدن آن ها برطرف می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

جستجو در سایت

دسته بندی ها

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!